Termeni și condiții

Vizitarea sau folosirea (cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții. Orice persoană fizică sau juridică care accesează acest site confirmă că a citit și acceptat acești termeni și condiții în totalitate.


Livrare, preț, timp


Prin Chisinau livrăm în aceași zi, dacă comandă a fost achitată pînă la orele 18:00. Facem tot posibilul, că livrarea să fie la timpul stabilit de client. florionline.md poate schimbă timpul livrării, cu avertizare cumpărătorului.
– Livrare repetată
Dacă curierul nu a găsit pe nimeni acasă și nu este posibil de a lasă buchetul la colegi, prieteni, rude, atunci costul livrării repetate constitue 100 lei. Daca clientul nu este de acord, banii nu se returneaza. Daca buchetul nu a fost primit de destinatar(din toate motivele), returnarea banilor nu se face.
– Returnarea banilor
La orice moment clientul poate cere returnarea banilor, dar nu mai tîrziu după livrare. La momentul cînd florile sunt la destinatar – banii nu se returna.
– Forță majoră
În cazul de Forță majoră: ambutieaje, date si adrese greșite sau incomplete în comandă, accidente în trafic, atunci sumă nu se restituie


Produsele noastre


florionline.md folosește descrieri sugestive pentru produsele și serviciile sale. Pozele au caracter de prezentare. În cazul în care anumite produse sau flori lipsesc, florionline.md poate înlocui aceste cu unele similare ce păstrează aspectul și valoarea produsului original.


Prețurile


Prețul final este cel care a fost confirmat odată cu finalizarea comenzii. În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greșit introduse în bază de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, utilizatorul va fi contactat pentru a confirmă prețul real.
florionline.md are dreptul de a achimba prețurile la flori, produse și buchete la orice timp.

Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.